Avem suficienti politisti betivi,nenorociti.

. sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Seful Politiei Romane, chestorul Liviu Popa, a declarat vineri ca sunt posibile disponibilizari in randul politistilor, afirmand ca exista "suficienti politisti betivi, nenorociti", potrivit Agerpres. "Nu vorbesc de un fenomen, vorbesc de anumiti colegi care din pacate sunt in masura sa afecteze imaginea politiei romane, chiar daca numeric sunt putini", a declarat ulterior seful IGPR, sustinand ca este nevoie de o modernizare a institutiei.
"Este posibil sa se faca disponibilizari. Daca pe mine ma intrebati, un punct de vedere personal, eu as vrea sa se faca disponibilizari in politia romana. Pentru ca este un moment extrem de prielnic de modernizare a politiei si de asanare a mediului politienesc. Avem suficienti politisti betivi, nenorociti. Pana acum pentru nemunca niciunul n-a fost dat afara din politie", a precizat Liviu Popa.
Acesta considera ca politia romana ar avea nevoie de zece ori mai mult personal, desi poate lucra si cu cei 55.000 de angajati existenti in prezent.
"Politia romana ar trebui sa aiba 500.000 de lucratori, la pretentiile care sunt de la politie. Azi in politie sunt 55.500 de oameni. In viziunea mea pot sa ramana 55.000 daca sunt buni, pot sa fie 500.000 si va asigur ca avem nevoie de 500.000, a mai spus seful IGPR.


Prosteli.Vrajeli.Fraiereli & alte deastea.

Din astia 55,000 de politisti sa zicem ca 32,000 sunt in mediul urban.In tara sunt 320 de orase si municipii ceea ce inseamna ca in medie sunt cam 100 de gabori pe localitate.Nu stiu cum dracu fac astia 100 care sunt ei tot putini asa ca dimineata la 7-8 sa ma sanctioneze ca trec pe rosu spre statia de autobuz vreo 2,vreo 3 sa se plimbe cu mine in autobuz si alti 4 sa ma sanctioneze ca traversez neregulamentar... deci da..

Daca o sa fie 500.000 , cam 20 o sa-mi taie amenzi ca trec pe rosu incercand sa prind autobuzul ,vreo 30 o sami ocupe toate scaunele si altii 40 o sa ma pandeasca daca le-am calcat panselutele sau nu traversand ilegal...

POLITIA! NINO! NINO!